Heal - Holistic Energetic Aligned Living | Programma & Coaching

Heal; holistic energetic aligned living

We ontwortelen je meest beperkende overtuigingen

Binnen 21 dagen heb je een nieuwe gewoonte geïntegreerd door weer keuzes te maken vanuit je hart, in je eigen tempo volgens de bewezen HPC methode

12+ jaar ervaring

Ruim 12+ jaar ervaring in lichaamsgericht werk vanuit een holistische visie

Nieuwe gewoonte

Als je nu start heb je binnen 21 dagen een nieuwe gewoonte geïntegreerd 

Full reset

In 21 dagen maak je een full reset wat je terug ziet in de spiegel, maar bovenal voelt in je lijf!

Live ceremonies

Live ceremonies waar je verdieping vind in jezelf. In groepsverband of individueel. 

WE ZIJN ER VOOR JE

Je krijgt letterlijk meer mogelijkheden dan dat je voorheen had.

Wij doen dit graag en hebben ook op de plek gestaan waar jij nu staat. De oplossing is altijd om het samen te doen. Verbinding te zoeken, deze te vinden en samen strijden, samen groeien!

Een man tijdens een meditatiesessie

Herken jij jezelf hierin?

Je zit vast in oude patronen

Veel mensen zijn ver verwijderd van hun authentieke zelf, voel je wat ik zeg?

Dit kan anders

Wie je nou werkelijk bent

Je wilt opstaan met plezier, de dingen die je doet uitvoeren met plezier omdat jij dit vanuit je pure essentie hebt uitgekozen.

waarom je de stap juist moet nemen

We gaan je probleem niet snoeien, we gaan deze ontwortelen

Door lichaamsgericht werk in te zetten en bezig te gaan op een diepere energetische laag maken we verandering in je leefstijl en gaan we geen pleisters plakken, maar gaan we een leefstijl creëren die voor jou gemaakt is.

Binnen 21 dagen resultaat

Heal: Holistic energetic aligned living

Full reset programma

€ 1800,- 

Voor 1 maand radicale transformatie 

Heal programma

€ 5000,-

Voor 3 maanden radicale transformatie + verdieping

Aanvullende informatie

De stappen

1. Intake

We kijken waar je tegenaan loopt en of we de juiste match zijn

2. Sprint en uitleg

21 dagen sprint + uitleg van de app; in een korte tijd een nieuwe gewoonte creëren.

3. Integratie en gesprekken

Uitleg samenwerking; Naast de intergratie gesprekken zijn er ook live events waar je aan deel kan nemen

4. Evaluatie en eindgesprek

We bespreken hoe het verlopen is en hoe jij er in staat

5. Altijd verbonden

We blijven met je verbonden via de app en in de online community
Man lachend in het bos

Over mij

Victor Hut

Ik ben van nature rustig in mijn zijn, hoogsensitief en vind het fijn om in de juiste setting energie uit te wisselen. Ik sta optimistisch in het leven en reageer enthousiast op dingen die ik tof vind.

Muziek is een drijfveer in mijn leven en zo ook voeding. Ik ben op mijn best buiten in de natuur, je zou kunnen zeggen dat ik me daar thuis voel, oplaad en antwoorden vind. Dit zijn passies die ik met je deel tijdens een traject met mij.

In 2010 ben ik afgestudeerd in sport en bewegen aan het CIOS.

In 2015 ben ik zelfstandig begonnen als coach. Prachtig om werkzaam te mogen zijn als coach, zo ook om mijn kennis eeuwigdurend uit te breiden om vervolgens over te mogen dragen aan de mensen die mij kiezen als hun coach.

In 2018 heb ik serieuze energetische klachten ervaren die gepaard gingen met heftige paniekaanvallen. De hulp in de reguliere zorg faalde enorm in mijn geval, waarin het probleem werd erkend maar de oplossing uitbleef. Ik ben toen buiten de reguliere zorg om gaan kijken en ben uitgekomen bij een energetisch therapeute die in een paar sessies mijn systeem rustig heeft gekregen en direct toepasbare techieken mee gaf om dagelijks toe te kunnen passen.

Zeer geïnteresseerd in energetisch werk ben ik in 2020 op zoek gegaan naar een studie tot energetisch therapeut om mijn kennis uit te breiden, zodat ik ook mensen kan ondersteunen in hun pad naar holistische heling.

Eind mei 2023 heb ik de vakken afgerond van mijn studie tot energetisch therapeut, ik heb in deze studie en daarnaast enorm veel kennis opgedaan met betrekking tot energetische klachten en hoe je energiewerk kunt inzetten. Tot mijn verbazing destijds in 2020 werken deze technieken zowel live als op afstand(online). In een traject kijken we niet alleen naar wat er aan de hand is, maar pakken we dit direct aan bij de wortel. Iets wat je bij fysieke coaching niet gauw ervaart.

Medio 2022 ben ik lineair aan mijn studie tot energetisch therapeut ook aan mijn traject tot REI-KI Master begonnen. 30 Januari 2024 ben ik ingewijd tot volledig REI-KI Master en mag ik de kunst naast uitoefenen in de praktijk ook doorgeven middels inwijdingen.

Ik heb al mijn kennis en kunde gecombineerd en vanuit een holistische visie de HPC methode ontwikkeld. Vanuit deze methode dupliceer ik mezelf in de ander.

Vanuit human design ben ik een projector, wat wil zeggen dat ik geen actief energietype ben en niet aanwezig ben in de wereld om de energie te leveren vanuit mezelf. Ik ben hier om aan te sturen waar nodig, te coachen en bestaande situaties gezonder te maken. Nu heb ik een aantal mooie mensen door de tijd heen om mij heen mogen scharen en werken we tegenwoordig in teamverband bij Master of Heart.

We gaan niet simpelweg voor een doelstelling, maar voor een lifestyle die vol te houden is voor jou.

Door het brede spectrum in expertise van onze specialisten kunnen wij je koppelen aan de juiste coach. Het is ook mogelijk dat je een traject in gaat waarin je met meerdere coaches tegelijk samenwerkt, doordat we nauw samenwerken met elkaar kan er snel geschakeld worden wanneer er iets veranderd in je situatie. Wij kijken naar wat er nodig is en bieden je op basis daarvan een traject aan.

Door te kiezen voor Master of Heart, kies je voor jezelf.

Onze samenwerking

Wat verwacht ik van jou?

Wat anderen zeggen

“Vic is mijn partner, mijn steun en toeverlaat, mijn rots in de branding. Ik heb hem leren kennen op het CAM in Utrecht op de opleiding Energetische Therapie. Ik had direct een fijne connectie met hem, wat al gauw uitbloeide tot een hele fijne, warme liefdevolle relatie.Hij is intuïtief sterk en draait er niet om heen. Je krijgt wat je nodig hebt bij Victor.”

Liesanne

“Ik zie jou als een slimme, energieke gedreven ondernemer en mens. Ik denk dat jij je energie haalt uit het verbinden met andere.. dat kan op verschillende manieren zijn bijvoorbeeld een samenwerking of een cliënt. Ik zie je als heel spiritueel maar toch ook weer aards. Je bent creatief en je hebt je hart op de juiste plek. Misschien dat je door je enthousiasme jezelf en een ander soms een beetje voorbij kan rennen.”

Jeff

“Ik voel me bij Victor op mijn gemak, hij geeft mij precies wat ik op dat moment nodig heb. In het contact met Victor voel ik me dermate veilig dat ik me volledig kan overgeven aan al wat is. Ik durf me open te stellen en doordat daar geen oordeel over geveld wordt, helpt dat mij weer om zelf ook (voor)oordelen los te laten.”

Marit

Veelgestelde vragen

Snel antwoord op je vraag

Ja, dat kan. Eventueel wanneer het nodig is zullen we overleg hebben met jouw toestemming met je huisarts of behandelend specialist.

Er is veel mogelijk, plan een vrijblijvende afspraak in en we bekijken je situatie zorgvuldig. Er wordt vertrouwelijk met je gegevens omgegaan. Waar nodig zullen we contact zoeken met je huisarts of behandelend specialist.

Het is voor iedereen, ook wanneer je sceptisch bent. Vaak komen de wonderen dan op een ander niveau binnen, wat heel gaaf kan zijn. Plan een vrijblijvende afspraak in om te kijken of er een match is.

Holistisch betekend simpelweg dat je alles als een ziet. En we hebben veel diversiteit in huis, als jij maar een onderdeel nodig hebt dan zijn er mogelijkheden. Plan een vrijblijvende afspraak in en we kijken of we een match zijn.

STaat je vraag er niet bij?

Neem contact met me op

Klaar voor verandering!?

Begin nu met het maken van een afspraak

 

Master of Heart draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders