Kennismaking - Master of Heart

gratis Kennismakingsgesprek

Keuzes maken, dat is wat je leven bepaalt.

Je krijgt bij onze eerste ontmoeting direct inzicht in jouw levenspad volgens human design en numerologie. Hierbij ontvang je ook praktisch toepasbare handvatten voor de situatie waar je nu staat.

Geen pad is het zelfde, maar iedereen wil wel hetzelfde

Gehoord en gezien worden.

En belangrijker nog jouw hulpvraag vertalen naar praktische doelstellingen, zodat jij weet wat je moet doen om je leven zorgeloos te kunnen leiden vanuit je ware essentie.

In de basis zorgen we samen weer voor een gezonde hoofd-hart verbinding, zodat jij gezonde keuzes kunt maken die perfect in balans zijn tussen gevoel en ratio.

Laat jij anderen graag kiezen? Dan voel jij je mogelijk leeg en overkomt het leven je.

Of kies je liever zelf vanuit een gezonde relatie met jezelf?

Aan jou de keuze!

Jou centraal stellen is niet iets wat ik doe, maar wie ik ben.

Ik als projector 1/3 ben er voor gemaakt om jou tot je volledige potentieel uit te laten bloeien. Ik onderzoek van nature naar de ware reden wat zich afspeelt achter het schouwspel in het alledaagse leven.

Daarnaast experimenteer ik graag met het leven en alles wat het te bieden heeft, hierdoor heb ik een rijk vat vol met levenservaring die ik tijdens een traject met jou deel.

NewFotografie-20230915-116

Wat anderen zeggen

“Vic is mijn partner, mijn steun en toeverlaat, mijn rots in de branding. Ik heb hem leren kennen op het CAM in Utrecht op de opleiding Energetische Therapie. Ik had direct een fijne connectie met hem, wat al gauw uitbloeide tot een hele fijne, warme liefdevolle relatie.Hij is intuïtief sterk en draait er niet om heen. Je krijgt wat je nodig hebt bij Victor.”

Liesanne

“Ik zie jou als een slimme, energieke gedreven ondernemer en mens. Ik denk dat jij je energie haalt uit het verbinden met andere.. dat kan op verschillende manieren zijn bijvoorbeeld een samenwerking of een cliënt. Ik zie je als heel spiritueel maar toch ook weer aards. Je bent creatief en je hebt je hart op de juiste plek. Misschien dat je door je enthousiasme jezelf en een ander soms een beetje voorbij kan rennen.”

Jeff

“Ik voel me bij Victor op mijn gemak, hij geeft mij precies wat ik op dat moment nodig heb. In het contact met Victor voel ik me dermate veilig dat ik me volledig kan overgeven aan al wat is. Ik durf me open te stellen en doordat daar geen oordeel over geveld wordt, helpt dat mij weer om zelf ook (voor)oordelen los te laten.”

Merrit

“De behandelingen bij Victor zijn erg fijn. Alvorens de behandeling is er tijd om je verhaal te doen. Er is een goede interactie. Hij stelt goede vragen wat je aanzet tot zelfreflectie. Je krijgt tips en handvaten waarmee je verder kan. Dus ook na de behandeling kan je verder werken aan je doelen. Tijdens de behandelingen voel ik enorme rust, soms vallen er ook tranen wat erg oplucht.

Nadien is er tijd voor een korte nabespreking. Er is oprechte aandacht voor je gevoelens en dat geeft je het gevoel dat het er mag zijn. Victor is een fijn persoon, waar je je direct op je gemak voelt”

Esther

“Ik wist niet wat me te wachten stond, maar door de open houding van Victor, het voorgesprekje en het stap voor stap uitleggen wat er ging gebeuren werd ik meegenomen in het proces. Na de sessie werd er besproken wat er allemaal was gebeurd en nam Victor de tijd om vragen / opmerkingen te beantwoorden. Er werd contact met me gemaakt wat maakte dat ik voelde dat ik er echt toe deed.

Victor is een goed en warm persoon die de tijd voor je neemt en waar je je snel bij op je gemak voelt. En daarbij vraagt hij altijd wat jij wilt en wat goed voelt. Hierdoor krijg je niet het gevoel dat er iets wordt aangedrongen.”

Pascal

“Voor de behandelingen kan je je vraagstukken die je hebt of de verhalen die je wilt delen kwijt. Daarin geeft Victor je een eerlijk en oprecht antwoord zodat je verder kan met je zelfreflectie.

Tijdens de behandelingen voelt Victor exact aan wat je nodig hebt op dat moment. Het is inspirerend en confronterend tegelijk, maar wel om bij je ware IK te komen.

Sta je open hiervoor en heb je hulp nodig bij het vinden van je ware zelf dan is dit HET moment om dit bij Victor te gaan ervaren en te ondergaan in ZELFLIEFDE.”

Marit

Even Kennis maken?

Master of Heart draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders